čtvrtek, 17. červenec, 2008
Kategorie: Internet

Není css jako css

Mám ve svém držení doménu cssband.fotokoutek.cz a vystavuji zde povedené designy webových stránek. S tím byla doména založena a tak také funguje. Dneska jsem procházel statistiky a do očí mě praštilo nějak moc přístupů na klíčové slovo css. Nejsem naivní, že bych na klíčové slovo css byl ve vyhledávačích nějak vysoko, myslím, že to ani nejde, je v tom taková konkurence... ale však víte.

Jak je to tedy možné? V google analytics jsem zjistil, že na klíčové slovo css mi chodí návštěvníci z britského google, zadal jsem tam tedy klíčové slovo „css“ a ejhle, velký bratr google si řekl, že slavnější než „naše“ webové css je nyní nějaká britská teenager kapela, která se jmenuje CSS. Takže jako nápovědu mi napsal, jestli náhodou nechci hledat sousloví „css band“. Mnoho lidí na to asi skočí, no a tam jsem již na třetím místě já :-) nevyzpytatelné jsou cesty Googlu.

Každopádně teďka přemýšlím, že bych doménu oné skupině rychle střelil. Rychle proto, protože za rok po téhle kapele jistě neštěkne ani pes. Já na téhle doméně netrvám, klidně si za pár stovek koupím jinou a pokud by jí fakt chtěly, za těch pár tisíc to myslím stojí.